Vestergade 18E, 3., 1456 København K, T +45 33 32 58 68, E-mail

FORSIDE

Nyhedsvisning

Hurtige hiv-test på CheckPoint

06.02.2009 | Stop Aids Nyheder

Af: Thomas R. Kristensen

Tag en hiv-test og få svar allerede inden for en time – det er nu igen muligt, efter at CheckPoint genåbnede den 2. februar. Ud over selve hiv-testen tilbyder klinikken også sikker sex-coaching med erfarne rådgivere.

CheckPoint er et gratis tilbud til bøsser og andre mænd, der har sex med mænd. Københavns Kommune står bag projektet og støtter det økonomisk, mens STOP AIDS står for driften.

Personalet er rådgivere fra Hiv-Danmark og Sikker6.info, og alle rådgivere har lang erfaring i at rådgive om sikker sex for mænd, der har sex med mænd. CheckPoints ansatte har naturligvis fuld tavshedspligt.

Du kan bestille tid på hverdage mellem kl. 10-12 på telefon 51 90 17 44. Men du kan også vælge blot at komme ind fra gaden i klinikkens åbningstid, som er hver mandag fra kl. 16 og frem til kl. 19, hvor aftenens sidste tid begynder. Der er muligt at blive hiv-testet anonymt, hvis du selv beder om dette.

CheckPoint ligger midt på Strøget i København, på Amagertorv 33, 4. sal, oven over Indiska Magasinet og STOP AIDS’ kontorlokaler.