Vestergade 18E, 3., 1456 København K, T +45 33 32 58 68, E-mail

FORSIDE

Nyhedsvisning

hiv.dk - version 2.0

29.01.2008 | Hiv-Danmark nyheder

Af: Redaktionen

Hiv/aids-miljøets portal har fra januar 2008 ændret sit udseende.

Velkommen til den nye version af portalen hiv.dk!

Med den nye version er hiv.dk blevet ændret i bredden, både bogstavligt og i overført betydning. Den bredere side gør det lettere for dig at læse teksterne uden at skulle 'rulle' med musen. Og der er flere kategorier, hvor du med tiden vil kunne søge oplysninger om hiv.

Hiv.dk er dog primært en vejviser. Derfor vil du ikke finde detaljerede beskrivelser og fakta om hiv på denne hjemmeside ... men med opdateret viden under forskellige temaer vil du forhåbentlig have nytte af at benytte hiv.dk som et værktøj til at finde de oplysninger, som du søger. - Vi krydrer foruden forskellige temaer portalen med udvalgte nyheder og oplysninger om aktiviteter, så du også vil opleve en mere levende side af hiv.dk.

Hiv.dk er drevet af idealister :) for meget få midler. Foruden en frivillig arbejdskraft har vi indgået gunstige aftaler om teknisk støtte. Derfor vil du måske også opleve, at hiv.dk adskiller sig ved at fremstå mere spartansk end andre hjemmesider.

Vi har valgt at fokusere på informationerne og siden på indpakningen. - Du vil altid være velkommen til at komme med gode ideer eller at deltage med din frivillige arbejdskraft for at støtte hjemmesiden i at blive bedre til at formidle aktiviteter og informationer fra det danske hiv/aids-miljø!

God læselyst!