Vestergade 18E, 3., 1456 København K, T +45 33 32 58 68, E-mail

FORSIDE

Nyhedsvisning

Århusianske restauranter mod aids

30.09.2009 | Aids-Fondets nyheder

Syv spisesteder byder på god mad og velgørenhed, når det århusianske koncept Spis med Hjertet løber af stablen torsdag 8. oktober.

Ideen er enkel: Restauranterne donerer hele aftenens indtjening til AIDS-Fondet. Udbuddet er bredt, og der er noget for enhver smag og pengepung – lige fra økologisk sandwich til en 6-retters menu.

”Der er virkelig gjort noget ud af det fra restauranternes side. Nogle har kreeret særlige Spis med Hjertet-menuer, mange steder går medarbejderne gratis på arbejde denne aften, og opbakningen fra leverandører har været enestående,” fortæller Chris Lombardi, der er indehaver af Sidebar og idémanden bag Spis med Hjertet.

Spis med Hjertet er et lokalt initiativ og sprang sidste år ud som nyt og kreativt bud på, hvordan man støtter velgørende formål. Det første år gik pengene til Red Barnet og i år har arrangørerne valgt, at pengene skal gå til AIDS-Fondet.

”Spis med Hjertet er fantastisk koncept. Det giver både synlighed og penge til aids-sagen og begge dele er tiltrængt, hvis vi skal hjælpe alle de mennesker, der er smittet med hiv eller er i stor fare for at blive det,” siger formand i AIDS-Fondet, prof. Dr. Med og overlæge på Skejby Infektionsmedicinske afdeling, Lars Østergaard.

De deltagende restauranter er: Sidebar, Restaurant Mellemrum, Mo & Fro, Café Gemmestedet, Svineriet, Restaurant ET og Norsminde Kro. Du kan bestille bord på www.spismedhjertet.dk.