Vestergade 18E, 3., 1456 København K, T +45 33 32 58 68, E-mail

FORSIDE

Nyhedsvisning

Hiv-Danmark søger testambassadører

04.10.2009 | Hiv-Danmark nyheder

Af: Thomas R. Kristensen

Hiv-Danmark søger hiv-positive fortalere for hiv-testen.

I weekenden 31. oktober-1. november uddanner Hiv-Danmark endnu et hold testambassadører, baseret på gode erfaringer fra 2008, hvor første hold testambassadører blev uddannet.

På weekenden får du sammen med 10-15 andre hiv-positive en opdatering på om den sidste nye viden om hiv. Du får også mere at vide om de stærke argumenter for at tage hiv-testen for dem, som kan være blevet smittet med hiv, men som endnu ikke har taget hiv-testen. Og så giver weekendkurset også undervisning i den gode samtale samt i at chatte på internettet.

Hiv-Danmark vil gerne have en så bredt sammensat gruppe som muligt, både hvad angår køn, alder, etnicitet, seksuel observans og geografisk herkomst. Du behøver ingen bestemte forudsætninger for at deltage – ud over at være hiv-smittet og have lyst til at være fortaler for hiv-testen.

Der er ingen krav om, at du skal stille dig op foran større forsamlinger eller på anden måde træde offentlig frem som hiv-smittet. Ambassadørrollen kan man tage på sig i private samtaler blandt venner eller kolleger, på barer, på nettet, i chat-fora, på Facebook eller i andre sammenhænge, hvor man er sammen med andre mennesker.

Uddannelsen varer fra lørdag formiddag til søndag efter frokost og finder sted på et kursussted i smukke omgivelser nord for København. Det er gratis at deltage og transporten er inkluderet. Hvis du er interesseret i at blive testambassadør, kan du skrive til info@hiv-danmark.dk eller ringe til 33 32 58 60.