Vestergade 18E, 3., 1456 København K, T +45 33 32 58 68, E-mail

FORSIDE

Nyhedsvisning

Hiv-Danmark inviterer til Positiv Dialog

21.10.2011 | Hiv-Danmark nyheder

Hiv-Danmarks bestyrelse afholder hen over november og december en række dialogmøder - Positiv Dialog - i hhv. København og Århus.

Formålet med Positiv Dialog er at holde fokus på åbenhed – lige fra fusionsprocessen, der i øjeblikket sker omkring os og helt ind til hjertet af hvert vores liv med hiv. Derfor har vi inviteret centrale aktører fra hiv-miljøet, som har holdninger til hiv-smittedes aktuelle behov og ønsker. Dem vil du få mulighed for at spille dine bolde op ad, og dermed få direkte indflydelse på fremtiden som hiv-smittet. Dia­logen bliver dialog, og ikke mo­nolog – det er vi i Hiv-danmark garant for. Tilstede vil også være dele af Hiv-Danmarks bestyrelse, med det formål at lytte og observere – så vi sikrer, at dine meninger og synspunkter vil blive hørt.

Vi ses på Facebook
Vi har begyndt dialogen på Facebook. Se oplægsholdernes og andres indspark til debatten. Søg eller klik her på Positiv Dialog, hvis du ikke allerede er blevet inviteret. Siden er for alle: Hiv-smittede, pårørende, venner, og andre aktører der har lyst til at deltage i debatten.

Se møderækken i København, se møderækken i Århus.

Vi ses på Facebook! Du kan også skriver til info@remove-this.hiv-danmark.dk med ris og ros!