Vestergade 18E, 3., 1456 København K, T +45 33 32 58 68, E-mail

FORSIDE

Nyhedsvisning

Positivgruppen modtager 25.000

26.02.2008 | Hiv-Danmark nyheder

Af: Thomas Kristensen

Code Charity har indsamlet over 25.000 kroner til Positivgruppen

Code Charity er blevet en stor succes og har siden lanceringen i november indsamlet over 25.000 kroner, som bliver overrakt til Positivgruppen ved et festligt arrangement på Code den 27. februar. Code Charity er et initiativ fra loungebaren Code, som er Københavns nyeste homobar.

”Code Charity er et godt initiativ, og det er dejligt, at så mange i miljøet har støttet op om indsamlingen til fordel for Positivgruppen. Det varmer om hjertet og luner i banken,” siger Jan Berntsen, der er formand for Positivgruppen.

Han fortæller, at Positivgruppen vil bruge de godt 25.000 kroner til et weekendseminar med fokus på netværksdannelse for hiv-positive.

”Levekårsundersøgelsen blandt hiv-positive viser, at en tredjedel af hiv-positive i Danmark føler sig isolerede. Undersøgelsen viser også, at der er mange flere hiv-positive i forhold til den øvrige befolkning, som oftere føler sig mere alene, end de har lyst til at være. Med pengene fra Code har vi mulighed for at lave et weekendseminar, som kan hjælpe de hiv-positive deltagere med at styrke deres netværk,” siger Jan Berntsen.

Positivgruppens weekendseminar finder sted den 12.-13. april. Læs mere på positivgruppen.dk.