Vestergade 18E, 3., 1456 København K, T +45 33 32 58 68, E-mail

FORSIDE

Nyhedsvisning

Bøssernes Danmarks Indsamling

26.02.2008 | Aids-Fondets nyheder

Af: Thomas Kristensen

I marts laver AIDS-Fondet en indsamling til bøsseorganisationer i homofobiske udviklingslande.

I marts laver AIDS-Fondet en særlig indsamling, hvor danske bøsser kan visse solidaritet med bøsser i nogle af verdens fattigste lande. Pengene fra indsamlingen går til at opbygge små bøsseorganisationer, der kan kæmpe for homoseksuelles rettigheder samt lige adgang til hiv-forebyggelse og -behandling.

Indsamlingen finder sted på de københavnske bøssebarer, hvor alle bidrag i AIDS-Fondets indsamlingsbøsser i marts måned går til at forebygge hiv blandt bøsser i udviklingslande. Du kan læse mere om indsamlingen og støtte på http://www.aids-fondet.dk.

Gennem hele marts måned går indsamlingerne fra Code Charity til Bøssernes Danmarks Indsamling. Code Charity er et initiativ fra loungebaren Code, som er Københavns nyeste homobar.

Hver onsdag er der knald på Code Charity. Dels med Bingay-arrangementer, hvor Katarina Collins og Celine Benz styrer løjerne med hård, men festlig hånd. Og dels med Raffle-arrangementer, hvor de to damer som Queens of Denmark går på scenen og synger. Onsdag den 12. marts får Katarina og Celine dog ikke scenen for sig selv. Her optræder Diskofil Light – det vil sige Disko Lydia og Onkel Finn fra gruppen Diskofil.