Vestergade 18E, 3., 1456 København K, T +45 33 32 58 68, E-mail

FORSIDE  >  NETVÆRK

Hvorfor en mentor?

Der kan være mange forskellige grunde til, at det kan være godt at mødes med en anden hiv-positiv og tale sammen. Vi er en gruppe hiv-positive, som gerne vil stille vores personlige erfaringer om hiv til rådighed over en kop kaffe, en biograftur, et møde på dit ambulatoriet eller en lignende sammenhæng, der passer med dig, for at du kan finde inspiration til dit liv med hiv. Det er gratis at tage imod tilbuddet, og der er gensidig tavshedspligt.
Vi er hverken socialrådgivere, psykologer eller læger, men vi er mennesker, der har levet med hiv og gjort os vores egne erfaringer, som vi gerne vil hjælpe andre med. Det giver os mening på den måde at kunne hjælpe andre med nogle af de spørgsmål, vi selv stillede os, dengang vi stod med spørgs­målene.

SÅDAN FÅR DU EN MENTOR

Send en e-mail på mentor@hiv-danmark.dk til Hiv-Danmarks sekretariat eller ring på tlf. 2575 5868.

OM MENTORORDNINGEN

Mentorordningen er et landsdækkende tilbud. I Hovedstads- og Aarhusområdet er det også muligt at arrangere et personligt møde ved ambulatoriet, på en café eller lignende.

Når du henvender dig, får du i første omgang kontakt med en af vores koordinatorer. De hjælper dig med at finde et godt match til dig:
Hvis du vil f.eks. vil tale om problemer med dating i homo­-miljøet, så finder de en bøsse, som kan dele nogle af de erfaringer, som han har brugt.
Hvis du vil tale om at fortælle dine børn om hiv, så finder de en mor, som har gjort sig sine erfaringer og har gode råd til, hvordan man taler med sine børn om hiv.

Vi er alle forskellige mentorer, der er forskellige steder i vores liv. Vi mener, at vi kan byde ind med vores erfaringer til dig. Vi tænker, at du i mødet med os får mulighed for at lytte til vores erfaringer og skabe dig et netværk i hiv-miljøet.